viernes, 27 de febrero de 2015

"Poses" curtes y moviment continu

Aquesta activitat es va dur a terme durant el més de febrer amb l’ajuda d’una model que assistia a classe els dimecres durant les dos hores seguides de dibuix artístic. Tot això relacionat amb el tema donat a classe, l’anatomia però en aquest cas haviem de fer-la de manera expressiva.

L’activitat consistia en dibuixar “poses” curtes que duia a terme la model o el model, o la Rafi o l’Edgar. Aquestes postures es feien en un interval de 15, 10, 5, 3, 2 y un minut. Aquestes poses es feien en paper d’embalatge blanc o marró i en el meu cas utilitzant tinta xinesa i canya de bambú, quan t’equivocaves canviaves de paper i així fins que et sortís la postura desitjada.

I en el cas les posicions de moviment la mode o el model es dedicaven a ballar per la sala i nosaltres havíem de fer fotografies mentals per a captar alguna posició.


Les meves dificultats en aquesta activitat es van donar al principi perquè no sabia com utilitzar la tècnica de la tinta xinesa, i tampoc sabia com passar del volum a les formes planes o a la taca, però poc a poc vaig trobar el meu estil. 

 Edgar 3 minuts, tinta xinesa i canya

 Rafi 5 minuts, tinta xinesa i canya

 Rafi 3 minuts, tinta xinesa i canya

Edgar 5 minuts, tinta xinesa i canya 

No hay comentarios:

Publicar un comentario