jueves, 7 de mayo de 2015

Anàlisi del parc

Seguint amb la temàtica dels espais exteriors la activitat següent consisteix en fer un anàlisi sobre la Plaça de la Pau i el parc que està al costat, tot això en Salou.

L’activitat consistia en desplaçar-se a aquest espai exterior i analitzar els elements que hi ha en ell. En el meu cas m’he dedicat a analitzar el mobiliari de la plaça i del parc les atraccions i el terra.

Tots aquestos anàlisis havien d’estar acompanyats per una il·lustració amb un toc de color, cada il·lustració havia d’estar juntament amb un text on s’havia d’explicar com es, la seva forma, les seves mides el seu color...
El treball final s’avia de presentar seguint les següents pautes:

- Descripció de l'espai que heu analitzat: com es diu, on està situat i com és a grans trets. La descripció es pot acompanyar d'una fotografia general de l'espai i d'un dibuix de la planta.
- Comentari de tots els elements que hem esmentat a el inici complementat amb il·lustracions(fotografies o dibuixos). Les il·lustracions han de fer referència al que expliqueu i en el text en podeu fer referència directe.
- Valoració general que feu del disseny d'aquest espai.

Tot això havia d’estar ordenat en un dossier amb bona presentació, amb índex i les pàgines numerades.

La tècnica graficoplàstica utilitzada i amb la que me sentit mes còmoda ha estat amb els llapis aquarel·lables aplicant-li aigua perquè es dissolgués el llapis. Tots els dibuixos han estat repassats amb el rotring perquè donés més aspecte expressiu.

La meva mancança va ser la temporització, ja que, no vaig fer varies sessions a causa de l’espectacle de final de curs que vaig realitzar.


Format DIN A4, manera de presentar el treball, rotring

Format DIN A4, presentació i representació de la planta de la plaça.



Format DIN A4, anàlisi del mobiliari de la part de la plaça utilitzant els llapis aquarel·lables.



Format DIN A4, explicacions i anàlisi sobre les atraccions del parc i el terra, utilització de llapis aquarel·lables.



No hay comentarios:

Publicar un comentario