viernes, 10 de abril de 2015

Cònica de l'aula

Aquesta feina feta a classe era una activitat inicial bàsica, que servia per a introduir què farem al 3r trimestre. El tema d’aquest trimestre era la representació de l'entorn natural i urbà i la seva relació amb la figura humana i en aquesta activitat havies de començar a entrenar-te amb formats grans a dibuixar interiors per practicar la perspectiva cònica, per en un futur aplicar aquesta tècnica de la perspectiva per a dibuixar espais exteriors i poder dur a terme les proves de selectivitat sense cap problema.

L’activitat consistia en agafar una secció de la classe i aplicar la perspectiva cònica, en aquest cas d’un i dos punts de vista.

El suport utilitzat era una làmina de 50x70 cm i la tècnica graficoplàstica era a escollir, en el meu cas vaig utilitzar llapis HB, llapis aquarel·lables i bolígraf.

En el resultat final de la làmina es valorava el toc expressiu de cadascú, es a dir no havia d’estar pintada de manera monòtona.

Aquesta activitat es va dur a terme en una sessió de classe cada làmina, amb la possibilitat de millorar-la a casa un cop corregida. 


La meva por a l’hora de dur a terme aquesta làmina es a l’hora de passar a donar-li tocs de color i expressivitat, ja que no em noto segura a l’hora d’utilitzar el bolígraf per fer els traços per pura inseguretat.

Perspectiva de dos punts de fuga, llapis HB i llapis aquarel·lables, 50x70

Perspectiva un punt de fuga, llapis HB i bolígraf, 50x70

No hay comentarios:

Publicar un comentario