viernes, 21 de noviembre de 2014

Cartellisme

Posant a prova els coneixements apresos sobre el cartellisme aquest cop ens a tocat fer una activitat que consistia en dissenyar el cartell del festival d'arts escèniques 'El Grec'.

Les pautes sobre aquesta prova de selectivitat van ser: el fons ha de ser pla i l'objecte escollit ha d'estar en primer pla, també que qualsevol objecte o grafia perdi el seu significat per convertir-se en un faune i que la tipografia juntament amb el dibuix ha dissenyar ha des ser una composició funcional. Aquesta activitat de selectivitat ha estat temporitzada amb un tems d'una hora i mitja amb l'opció de poder millorar-lo en casa (aquesta proposta esmentada ara es la millorada).

Com a element escollit per simbolitzar a un faune he optat per dibuixar dos pel·lícules on els fotogrames simbolitzassin les banyes del faune, la tipografia utilitzada és de pal sec i ampla per a que la lectura sigui més fàcil i sense cap tipus de complicació. De fons he utilitzat el taronja com a tinta plana per a que així ressaltés més el disseny central. Per a ferles formes geomètriques i el text vaig utilitzar retícula. 

Una de les dificultats que vaig tindre en la primera làmina va ser el disseny central, que no tenia elació amb la idea de faune, i l'altra dificultat va ser que vaig combinar lletra amb número llavors no s'entenia.

Proposta final, DIN A3, retoladors i rootrings.

Detall tipografia, pal sec i ampla, contorn amb retolador taronja.


Detalls del disseny central, retoladors i rootrings.

No hay comentarios:

Publicar un comentario