viernes, 21 de noviembre de 2014

Pictogrames zoo

Per dur a terme els coneixements assolits en l'àmbit dels pictogrames vam fer aquesta activitat de selectivitat que consistia en dissenyar dos pictogrames d'animals del zoo. 

Les pautes sobre aquesta activitat van ser:  dissenyar per al zoo de Barcelona en dos rectangles de 16x12 cm la senyaització de dos espècies animals, cal afegir algun signe de direccionlaitat per localitzar-los correctament, s'ha de presentar la solució final del model d'impressió, s'ha de redactar la solució final, s'ha d'emprar el color senyalèctic i tot a d'estar dins d'una làmina de DIN A3.

Per a dur a terme aquesta activitat he escollit com a animals un lleopard i una zebra que tenen el mateix nivell d'iconicitat i els animals estan simplificats per igual, les fletxes estaven en la mateixa direcció que el cap des animals. Aquesta activitat a estat temporitzada amb un tems d'una hora i mitja amb la possibilitat també de poder-se millorar a casa. Com a colors senyalècticts vaig utilitzar negre sobre groc perquè destaqui més i sigui un pictograma fàcil de veure. (la proposta esmentada és la millorada)

Les meves dificultats en la làmina sense millorar van ser que els dos animals tenien diferents graus d'iconicitat, els colors senyalectics estaven mal aplicats i la direcció de la fletxa no tenia relació amb la direcció del cap del'animal. 

Proposta final, retoladors i rootring, DIN A3


 Detall dels dos pictogrames, 16x12 cm, retoladors i rootring 

No hay comentarios:

Publicar un comentario